Trening

TRENING

Les mer om våre forskjellige partier og treningstider her. På denne siden finner du også oversikt over klubbens mange dyktige instruktører

TRENINGSTIDER

Oppstart 27.08 (uke 35)

18.00 - 19.00    Konkurransetrening (alle alderstrinn)

19.00 - 20.30    Vanlig trening (alle alderstrinn)

18.00 - 19.00    Konkurransetrening (alle alderstrinn)

19.00 - 20.30    Vanlig trening (alle alderstrinn)

INSTRUKTØRER

Jim-Rune Vågheim

Sensei 4. Dan

Jim-Rune startet med karate i 1995, da i Sotra Karateklubb hos Sensei Mihajlo Misic. Jim-Rune har vært aktiv i konkurranser, og har flere medaljer i NM, kretsmesterskap og Landsstevnet. Han er leder  av Teknisk komite i Viking Karate Federation.

Eivind Rabben

2. Dan

Eivind startet å trene karate i 2006 under Øyvind Eide og Sotra Karateklubb. Var med å etablere Vikingene Karateklubb og er en viktig drivkraft for klubben.

Øyvind Eide

Sensei 4. Dan

Øyvind har trent karate i over 30 år, og var den første som ble gradert til 1 Dan i Sotra Karateklubb.  Han fikk også  trent med Sensei Mihajlo Misic, og har vært en pådriver  med stor kompetanse som medlemmene vil ha stor nytte av.  Han er medlem av Teknisk komite i Viking Karate Federation.

Roy Åge Alvheim

2. Dan

Yngvar Rasmussen

Sensei 2. Dan

Yngvar begynte å trene karate i Sotra Karateklubb,  og ble senere medlem i Vikingene Karateklubb. Han har lang erfaring som instruktør og er en viktig ressursperson i klubben. Han er medlem av Teknisk komite i Viking Karate Federation.

Ole Lange

1. Dan

Marius Mørner-Bartnes

1. Dan

Marius  begynte å trene karate i Sotra Karateklubb, og har også i en periode trent i Mizutchi  Karateklubb hvor han var aktiv konkurranse utøver og med på det norske landslaget. Marius har flere medaljer fra stevner i inn- og utland. Han er medlem av Teknisk komite i Viking Karate Federation.

Dag Tellnes

1. Kyu